Cosy Villa.

Warm en sfeervol wonen!

De Cosy Villa collectie bestaat uit een zeer uitgebreid assortiment banken, fauteuils en eetkamerstoelen met een landelijk karakter. De collectie is te herkennen aan het authentieke ontwerp. Het gebruik van natuurlijke materialen gecombineerd met zachte stoffen in basic kleuren vormt een goede basis voor een eigentijds én landelijk interieur. Alle meubelen worden stuk voor stuk met veel liefde door vakmensen met de hand in elkaar gezet. Voor de ontwikkeling van de meubelen zijn de ontwerpers van Cosy Villa continue op zoek naar de nieuwste trends. 

Accessoires van Cosy Villa

Een belangrijk onderdeel van Cosy Villa zijn de accessoires. Deze unieke accessoires zijn niet alleen echte blikvangers, zij maken het plaatje compleet! Warme kleuren, natuurlijke, luxe materialen en shiny accenten zorgen voor een gezellige sfeer.

De stof- of lederkeuze bepaalt voor een groot deel de uitstraling

De stof- en ledercollectie van Cosy Villa bestaat uit een breed assortiment in diverse stijlen en kleurstellingen. Alle stofsoorten kunnen worden toegepast op verschillende type meubelen. Mix & match met materialen en kleuren! De ontwerpers van Cosy Villa zijn continue op zoek naar de nieuwste stof- en lederkwaliteiten in binnen- en buitenland. Zodoende zijn de meubelen in de Cosy Villa collectie altijd voorzien van de nieuwste trends en een echte aanwinst voor elk interieur.

Unieke en betaalbare meubelen

Cosy Villa is een uniek concept en toch zeer betaalbaar. Meubelen van Cosy Villa zijn van goede kwaliteit. De Cosy Villa collectie biedt een zeer uitgebreid assortiment banken, fauteuils en eetkamerstoelen. De landelijke sfeer met romantische en klassieke uitstraling komt terug in de verschillende modellen.

Bekijk de complete Cosy Villa collectie bij Poels Wonen | Slapen op de eerste etage. 

Poels Wonen en Slapen

Zo ziet Cosy Villa eruit in huis

Toon je interieur aan Poels

Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen
Poels Wonen en Slapen

Een koppel zit aan tafel met een verkoper. Ze praten en drinken een kopje koffie.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Poels Wonen & Slapen streeft naar een excellente service. Vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt tot het moment dat wij uw meubel bezorgen en daarna, beantwoorden onze servicemedewerkers graag uw vragen. Zij ondersteunen u graag tijdens alle fases van uw aankoop. Vraagt u ons gerust, wij staan voor u klaar.

Plan een bezoek