width=

Light & Living

Voelt je huis nog niet als een thuis? Mis je persoonlijke elementen die alles tot een warm geheel maken? Met de collectie van Light & Living maak je jouw interieur helemaal af. Een collectie met veel liefde voor producten, met veel aandacht voor details en voor een fijne betaalbare prijs.

A world of inspiration

Light & Living is een dynamisch Nederlands merk met een breed assortiment aan chique, kwalitatief hoogwaardige producten met een passie voor uniek en eigentijds design. Met Light & Living in je interieur ga je mee met de nieuwste trendsettende thema’s in verlichting, (klein)meubels en woondecoratie. Welke elementen herkenbaar zijn voor Light & Living? Goud en zwart in verschillende materialen vormen de basis voor een hotel chique design waarbij exotische dieren een uitgangspunt zijn. Een inspiratiebron voor iedereen! De belangrijkste missie is het verkopen van inspirerende collectie, decoratieve verlichting en woonaccessoires met een goede prijs. ‘A world of Inspiration’.- Een breed assortiment voor verschillende interieurstijlen.

- Een wisselende collectie woontrends.

- Een fijn prijsje voor iedereen.

- Hoge kwaliteit materialen.

- Laat je inspireren door de artikelen in onze webshop, of bekijk het assortiment in onze winkel en kom gezellig langs.

 

 

Een koppel zit aan tafel met een verkoper. Ze praten en drinken een kopje koffie.

Hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?

Poels Wonen & Slapen streeft naar een excellente service. Vanaf het moment dat u bij ons binnenstapt tot het moment dat wij uw meubel bezorgen en daarna, beantwoorden onze servicemedewerkers graag uw vragen. Zij ondersteunen u graag tijdens alle fases van uw aankoop. Vraagt u ons gerust, wij staan voor u klaar.

Plan een bezoek